Feestmiddag 2018/Clubkampioen 2017/2018

Op deze zonnige middag 6 juni werden we ontvangen met een kop koffie/thee en een lekkere plak cake.

Na het welkoms woord van de voorzitter werden we uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteit deze middag. Deze bestond uit het schieten d.m.v; een luchtgeweer, op een kunststof vogel op een paal. Hiervoor was een schietvereniging uit de regio uitgenodigd om dit in goede banen te leiden. Onder leiding van deze “professionele” schutters bleek het toch niet zo eenvoudig en dit bleek wel uit het feit dat iedereen vele malen een poging gewaagd had, maar uiteindelijk is het toch gelukt om de vogel neer te halen.

Tussendoor werden we verwent met enkele hapjes en natuurlijk de nodige drankjes. Na dit schieten werd de middag binnen voortgezet.
Het officiële gedeelte bestond uit het huldigen van een tweetal leden en zij werden nog eens extra in het zonnetje gezet, voor hun respectievelijk 25 en 40 jaar lidmaatschap van Bond en Vereniging. Wim Spit 25 jaar en Jan Lammers 40 jaar ontvingen de versierselen uit handen van voorzitter Theo Waanders en de dames mochten een mooie bos bloemen in ontvangst nemen.
De clubkampioenen van het afgelopen seizoen, Harrie, Hermanno en Jan, kregen tevens de nodige aandacht.

De middag werd traditioneel afgesloten met een heerlijk buffet.

Bekijk de uitgebreide foto-impressie

 

Clubkampioen 2017-2018.

1e Harrie Scholten   1111 punt.
2e Hermanno Scharenborg    1106 punt.
3e Jan Lammers      1102 punt.

 

 

Geplaatst in Activiteiten.